Məxfiliyin və söhbətlərin
Söhbətlərini kim görə bilər, nəyi saxlayırıq və məlumatlarının surətini necə almaq və ya onları necə silmək olar.
Söhbətlərin şəxsidir
Söhbətlərin, yoldaşlarının yaddaşı və sənin üçün hazırlanmış foto və videolar yalnız sənin hesabına məxsusdur. Onlar heç vaxt heç yerdə yayımlanmır və digər istifadəçilərə göstərilmir.
Hər mesaj məzmun qaydalarımıza uyğunluğu baxımından avtomatik yoxlanılır. Komandamızdan olan insanlar söhbətə kimin olduğunu bilərək yalnız bu hallarda baxır:
- ondan şikayət edilibsə;
- bu, xidməti təhlükəsiz saxlamaq və ya qaydalarımızı tətbiq etmək üçün lazımdırsa;
- qanun bunu tələb edirsə.
Komandamız söhbətləri necə nəzərdən keçirir
2 noyabr 2026 tarixindən etibarən komandamızdan olan insanlar və bizim üçün işləyən AI alətləri xidməti təhlükəsiz saxlamaq və onu yaxşılaşdırmaq üçün söhbətləri, fotoları və videoları nəzərdən keçirə bilər. Onlar heç vaxt söhbətin kimə aid olduğunu görmür:
- nəzərdən keçirmə heç vaxt adını, istifadəçi adını, e-poçt ünvanını və ya hesabını göstərmir;
- e-poçt ünvanları, telefon nömrələri, linklər və səni tanıdığımız adlar silinib boş saxlanılır;
- nəzərdən keçirmə alətləri üzvü axtara və ya hansı söhbətin kimə aid olduğunu göstərə bilməz.
Yalnız 2 noyabr 2026 tarixindən sonra göndərilənlər nəzərdən keçirilə bilər. Bir şey qaydalarımızı pozursa, bu barədə bildirilir və yalnız bundan sonra hesab axtarılır. Təfərrüatlar Məxfilik Siyasətimizdədir.
Nə etmirik
- Məlumatlarını satmırıq.
- Söhbətlərindən reklam üçün istifadə etmirik.
- Şəxsi söhbətlərindən AI modellərini öyrətmək üçün istifadə etmirik.
Surət almaq və ya düzəliş etmək
Hesabındakı ünvandan [email protected] ünvanına yaz və nə istədiyini bildir: məlumatlarının surəti, düzəliş və ya nəyinsə silinməsi. Bir ay ərzində cavab verəcəyik.
Nəyisə silmək
- Onun xatırladığı qeyd: Söhbət ayarlarını (üç nöqtə) aç, sonra Yoldaşın nəyi xatırlayır bölməsini tap. Bax: Yoldaşın nəyi xatırlayır.
- Söhbət: söhbətin menyusunu aç və Söhbəti sil seçimini et.
- Foto və ya video: onu Kolleksiya bölməndən sil.
- Hər şey: hesabını sil. Məlumatların 30 gün ərzində silinir.
Kukilər və analitika
Böyük Britaniyada, AB-də və İsveçrədə sən icazə verməsən, analitika söndürülmüş qalır. Seçimini istənilən vaxt hər səhifənin aşağısındakı Kuki ayarları bölməsindən dəyişə bilərsən. Bax: Kuki Siyasətimiz.
Bütün təfərrüatlar Məxfilik Siyasətimizdədir.
Əlaqəli məqalələr
- Hesabını silməkHesabını bir neçə toxunuşla özün sil və məlumatlarına nə olacağını öyrən.
- Yoldaşın nəyi xatırlayırOnun sənin haqqında saxladığı qeydlər və onlara necə baxmaq, onları necə redaktə etmək, sabitləmək və ya silmək olar.
- AgeVerif nə görür, biz nə görürükŞəxsiyyət sənədin və ya selfin AgeVerif-də qalır. Biz yalnız yoxlamadan keçib-keçmədiyini öyrənirik.
Hələ də kömək lazımdır?
Dəstək komandamıza e-poçt yaz, adətən 2 iş günü ərzində canlı insan cavab verəcək. Ödəniş sualları ilə birbaşa müvafiq komandaya yaza bilərsən.
İdeyan var və ya nəyinsə xarab olduğunu gördün?
Komandaya növbəti nəyi hazırlamağı yaz. Hər mesajı oxuyuruq.