Radera ditt konto
Radera ditt konto själv med några få tryck, och vad som händer med dina uppgifter.
Du kan radera ditt konto själv när som helst. Du behöver inte kontakta oss.
Så raderar du det
- Logga in och gå till Inställningar och sedan Konto.
- Tryck på Radera konto.
- Läs vad som kommer att raderas, ange ditt lösenord, eller skriv DELETE om du ombeds göra det, och tryck på Radera mitt konto.
Vad som händer
- Du loggas ut överallt, direkt.
- Ett abonnemang som förnyas sägs upp, så du debiteras inte igen.
- Eventuella Sins som finns kvar i ditt saldo går förlorade. De kan inte återbetalas.
- Dina chattar, minnen, bilder och videor raderas inom 30 dagar.
- Vi sparar bara det som lagen kräver, till exempel betalningsuppgifter för skatteändamål, som vår integritetspolicy förklarar.
Raderingen går inte att ångra.
Ditt PornTok-konto
Ditt konto delas med PornTok, så om du raderar det stängs det på båda sidorna.
Om du hellre vill behålla ditt PornTok-konto kan du i stället:
- radera enskilda chattar, och hennes minnen, från menyn i varje chatt; eller
- mejla [email protected] från adressen som är kopplad till ditt konto och be oss radera bara dina uppgifter på Sinfully.
Vill du bara ta en paus?
Du behöver inte radera något. Säg upp ditt abonnemang och stäng av sms och mejl, så väntar allt på dig om du kommer tillbaka.
Relaterade artiklar
- Säga upp ditt abonnemangSäg upp med några få tryck i inställningarna, behåll abonnemanget periodens ut och återuppta det om du ångrar dig.
- Din integritet och dina chattarVem som kan se dina chattar, vad vi sparar och hur du får en kopia av dina uppgifter eller raderar dem.
- Logga in med ditt PornTok-kontoEtt konto fungerar på båda sidorna, och länkar från PornTok kan logga in dig automatiskt.
Behöver du fortfarande hjälp?
Mejla vårt supportteam så svarar en människa, oftast inom 2 arbetsdagar. Frågor om betalning kan gå direkt till rätt team.
Har du en idé, eller hittat något som inte funkar?
Berätta för teamet vad vi ska bygga härnäst. Vi läser varje meddelande.