Usuwanie konta

Usuń konto samodzielnie, kilkoma stuknięciami, i dowiedz się, co dzieje się z twoimi danymi.

Możesz usunąć swoje konto samodzielnie w każdej chwili. Nie musisz się z nami kontaktować.

Jak je usunąć

  1. Zaloguj się i przejdź do Ustawień, a potem do sekcji Konto.
  2. Stuknij Usuń konto.
  3. Przeczytaj, co zostanie usunięte, podaj hasło albo wpisz DELETE, jeśli pojawi się taka prośba, i stuknij Usuń konto.

Co się dzieje

  • Od razu wylogowujemy cię ze wszystkich urządzeń.
  • Każdy odnawiany plan zostaje anulowany, więc nie obciążymy cię ponownie.
  • Wszystkie Sins, które zostały na twoim saldzie, przepadają. Nie podlegają zwrotowi.
  • Twoje czaty, wspomnienia, zdjęcia i filmy zostają usunięte w ciągu 30 dni.
  • Zachowujemy tylko to, czego wymaga prawo, na przykład dokumentację płatności do celów podatkowych, jak wyjaśnia nasza Polityka prywatności.

Usunięcia nie da się cofnąć.

Twoje konto PornTok

Twoje konto jest wspólne z PornTok, więc jego usunięcie zamyka je w obu serwisach.

Jeśli wolisz zachować konto PornTok, możesz zamiast tego:

  • usuwać pojedyncze czaty i jej wspomnienia z menu każdego czatu; albo
  • napisać na [email protected] z adresu przypisanego do konta i poprosić nas o usunięcie wyłącznie twoich danych z Sinfully.

Potrzebujesz tylko przerwy?

Nie musisz niczego usuwać. Anuluj plan i wyłącz wiadomości i e-maile, a wszystko będzie na ciebie czekać, jeśli wrócisz.

Nadal potrzebujesz pomocy?

Napisz do naszego zespołu wsparcia, a odpowie ci człowiek, zwykle w ciągu 2 dni roboczych. Pytania o płatności możesz kierować bezpośrednio do właściwego zespołu.

Napisz do wsparcia

Masz pomysł albo coś nie działa?

Powiedz zespołowi, co zbudować w następnej kolejności. Czytamy każdą wiadomość.

Wsparcie Sinfully

Online · zwykle odpowiada w kilka sekund

Witaj w Sinfully

Zapytaj o cokolwiek albo wybierz jedno z tych pytań:

Wolisz poczytać? Przejrzyj centrum pomocy