Tilin poistaminen

Poista tilisi itse muutamalla napautuksella, ja mitä tiedoillesi tapahtuu.

Voit poistaa tilisi itse milloin tahansa. Sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä.

Näin poistat sen

  1. Kirjaudu sisään ja siirry kohtaan Asetukset ja sitten Tili.
  2. Napauta Poista tili.
  3. Lue, mitä poistetaan, anna salasanasi tai kirjoita DELETE, jos sitä pyydetään, ja napauta Poista tilini.

Mitä tapahtuu

  • Sinut kirjataan ulos kaikkialta heti.
  • Uusiutuva tilaus perutaan, joten sinulta ei veloiteta uudelleen.
  • Saldossasi jäljellä olevat Sins menetetään. Niitä ei voi hyvittää.
  • Chattisi, muistosi, kuvasi ja videosi poistetaan 30 päivän kuluessa.
  • Säilytämme vain sen, mitä laki vaatii, kuten laskutustiedot verotusta varten, kuten tietosuojakäytännössämme kerrotaan.

Poistamista ei voi perua.

PornTok-tilisi

Tilisi on yhteinen palvelun PornTok kanssa, joten sen poistaminen sulkee sen molemmilla sivustoilla.

Jos haluat mieluummin säilyttää PornTok-tilisi, voit sen sijaan:

  • poistaa yksittäisiä chatteja ja hänen muistonsa kunkin chatin valikosta; tai
  • lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected] tilisi sähköpostiosoitteesta ja pyytää meitä poistamaan vain palvelun Sinfully tietosi.

Haluatko vain pitää taukoa?

Sinun ei tarvitse poistaa mitään. Peru tilauksesi ja poista viestit ja sähköpostit käytöstä, niin kaikki odottaa, jos palaat.

Tarvitsetko vielä apua?

Kirjoita tukitiimillemme, niin ihminen vastaa yleensä 2 arkipäivän kuluessa. Laskutuskysymykset voit lähettää suoraan oikealle tiimille.

Onko sinulla idea, tai löysitkö jotain rikkinäistä?

Kerro tiimille, mitä rakentaa seuraavaksi. Luemme jokaisen viestin.

Sinfully-tuki

Paikalla · vastaa yleensä sekunneissa

Tervetuloa palveluun Sinfully

Kysy meiltä mitä tahansa tai kokeile jotain näistä:

Luetko mieluummin? Selaa ohjekeskusta