Hesabını silmək

Hesabını bir neçə toxunuşla özün sil və məlumatlarına nə olacağını öyrən.

Hesabını istənilən vaxt özün silə bilərsən. Bizimlə əlaqə saxlamağa ehtiyac yoxdur.

Necə silmək

  1. Daxil ol və Ayarlar, sonra Hesab bölməsinə keç.
  2. Hesabı sil düyməsinə toxun.
  3. Nəyin silinəcəyini oxu, parolunu daxil et və ya istənilərsə DELETE yaz, sonra Hesabımı sil düyməsinə toxun.

Nə olur

  • Bütün cihazlarda dərhal hesabından çıxırsan.
  • Yenilənən istənilən plan ləğv edilir, ona görə də səndən bir daha ödəniş tutulmayacaq.
  • Balansında qalan Sins itir. Onlar geri qaytarıla bilməz.
  • Söhbətlərin, yaddaş qeydlərin, fotoların və videoların 30 gün ərzində silinir.
  • Məxfilik Siyasətimizdə izah edildiyi kimi, yalnız qanunun tələb etdiyini, məsələn, vergi üçün ödəniş qeydlərini saxlayırıq.

Silməni geri qaytarmaq mümkün deyil.

PornTok hesabın

Hesabın PornTok ilə ortaqdır, ona görə də onu silmək hesabı hər iki saytda bağlayır.

PornTok hesabını saxlamaq istəyirsənsə, bunun əvəzinə:

  • ayrı-ayrı söhbətləri və onun yaddaş qeydlərini hər söhbətin menyusundan silə bilərsən; və ya
  • hesabındakı ünvandan [email protected] ünvanına yazıb yalnız Sinfully məlumatlarının silinməsini xahiş edə bilərsən.

Sadəcə fasilə istəyirsən?

Heç nəyi silməli deyilsən. Planını ləğv et və mesajları və e-poçtları söndür, qayıtsan, hər şey səni gözləyəcək.

Hələ də kömək lazımdır?

Dəstək komandamıza e-poçt yaz, adətən 2 iş günü ərzində canlı insan cavab verəcək. Ödəniş sualları ilə birbaşa müvafiq komandaya yaza bilərsən.

Dəstəyə e-poçt yaz

İdeyan var və ya nəyinsə xarab olduğunu gördün?

Komandaya növbəti nəyi hazırlamağı yaz. Hər mesajı oxuyuruq.

Sinfully dəstəyi

Onlayn · adətən bir neçə saniyəyə cavab verir

Xoş gəldin: Sinfully

Bizdən istədiyini soruş və ya bunlardan birini sına:

Oxumağı üstün tutursan? Yardım mərkəzinə bax